Unable to access Construct 3 after updating to beta r161

0 favourites
  • 11 posts
From the Asset Store
Casino? money? who knows? but the target is the same!
  • Help, I can't seem to run Construct 3 using the r161 beta. I keep getting this message...

    Has anyone come across this issue with the latest beta version (r161) of C3? I can't seem to access Construct 3 after updating. The latest version of my game is using r161.

    Tagged:

  • Same here, pretty sure they'll resolve that first thing in the morning. You could revert your project back in the meantime.

    construct.net/en/tutorials/open-project-saved-newer-2203

  • I think it would be better just to give users a warning that the file was saved with a newer version and then give them the chance to try to open it. If it works out, great, but if not, edit the files, or wait for the bug fixes. Why lock people out?

  • Same issue with both the chrome app and browser based one.

    Strange thing is that I swore I got the error in Firefox earlier but now Firefox happily runs.

  • I'm not getting that message anymore, but its still not working...

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • Same here, pretty sure they'll resolve that first thing in the morning. You could revert your project back in the meantime.

    https://www.construct.net/en/tutorials/open-project-saved-newer-2203

    Unfortunately it didn't work. After I saved it as a zip and dragged it into C3, it said it wasn't a valid .c3p file. I even Tried changing the extension to .c3p

  • Unfortunately it didn't work. After I saved it as a zip and dragged it into C3, it said it wasn't a valid .c3p file. I even Tried changing the extension to .c3p

    Odd, this should work unless something changed with that since then. Or you zipped the folder you extracted into (if you open the zip there shouldn't be an extra subfolder, just the project files) happened to me too before.

    Either way, r161 now crashes on startup with no error message. Same on laptop.

  • If you run in to a bug or issue in Construct 3, please post it to the GitHub issue tracker here:

    https://github.com/Scirra/Construct-3-bugs/issues

    Beta releases are beta and are possibly not meant for production as they can have issues like those you are encountering.

  • it is already a bug filed.

    But many of us cannot even open the editor, at all.

    So no, I hope it is not supposed to have "issues like those" even in the betas :)

  • It seems to be working fine for me. It looks like a network issue - maybe the server had a brief outage and that stopped it loading? Try clearing the browser cache and reloading, or using an incognito window.

  • I refreshed my browser this morning and everything seems to be working again. I'm happy.

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)