Online Höga Poäng Bord (AJAX, PHP, MySQL)

1
  • 0 favourites

Välkommen till min video tutorial som förklarar hur man ställer en mysql databas på ditt webbhotell, sedan sätta upp Construct 2 med hjälp av databasen för en hög värdering bord.

Denna videoserie förutsätter att du har en online webbhotell, eller tillgång till att skapa MySQL-databaser. Jag rekommenderar hostgator.com om du behöver ett webbhotell.

Filer

PHPs och TXT-filer - uppdaterad 19 jul 2012

CAPX Arkiv - jag uppdaterade denna fil med hjälp av en textobjekt som är kopia och klistras in 20 gånger. Därefter uppdateras den kod med för varje loopar. Mycket snabbare. Jag kommer att sätta i en video som förklarar förändringarna.

Videor

Del 1: Att skapa Databas

Del 2: Att skapa den databastabell

Del 3: PHP filer

Del 4: Construct Del 1

Del 5: Construct Del 2

Del 6: Construct Del 3

Del 7: Construct Del 4

Del 8: Construct Del 5

Del 9: Construct Del 6

Anteckningar:

Det är troligt att php-filer behöver inte vara i din cgi-bin-mappen ska fungera. Jag vet bara att det är en mapp som alla värd domäner har normalt. Du kan prova att lägga PHP-filerna i roten på domänen, eller en annan katalog, bör de fungera bra.

Servern kör dina PHP-filer måste ha PHP installerat. Det installeras som standard med de flesta webbhotell konton. Detta kommer inte att fungera genom att lägga upp filerna i en fördelningsväxellåda mapp. Det måste vara på en verklig värd server med PHP installerat. Om du får fel eller filen försöker ladda ner, kontakta ditt webbhotell stöd och de kan berätta om problemet direkt.

  • 0 Comments

  • Order by
Want to leave a comment? Login or Register an account!