A couple small issues...

  • Scirra Team,

    I'm having a problem with configuring my signature; whenever I post in the following link:

    The Alligator Show

    ...I get a 404 error. I've tried posting it in various different parts of the sig, but it always glitches. I have two other links in my sig which both work, and look identical:

    Metel Gretel

    and

    Classic Mind Loss(whoops)

    ...yet the alligator one doesn't work. Is there a forum limit of two links per sig? If so, I'll remove one link or something, but I'd jut like to know.

    Thanks in advance!,

    Tiam

    p.s.

    I almost feel bad mentioning this, but it does seem to be an intermittent glitch at least: when I reached ten posts I didn't get the 'forum user' badge. I noticed quite a few other people have received it recently, which kind of mystified me. Doesn't really matter that much, but just thought you'd like to know.

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • Okay, figured it out; can only have two links in a signature or it bombs. Kind of a bummer, but, oh well... <img src="smileys/smiley5.gif" border="0" align="middle" />

  • Hi there! Glad you figured it out, there shouldn't be a url limit but there is a character limit.

  • Well, actually, the character limit wasn't the problem; I kept under 200. Anyway, I reconfigured my sig with two links and like it better that way, but if there isn't a link limit there may still be a glitch in the system: I tried cutting out different links and found no particular link caused the 404; only when I had three links does it bomb. Also, it's impossible to exceed 200 characters even if you try: the box just cuts the extra characters out.

  • I second TiAm in his report.

    I tried to modify my sig, and being well under 200 characters, but trying to implement a third bit.ly url, on submit I had a 404 error too. (the img is a bit.ly url)

    Keeping to 2 urls, the signature gets accepted.

  • Hey, thanks for testing that out; I still wasn't entirely sure it wasn't something on my end. Strange error though, huh?

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)