Animation has a white effect on: what am I doing?

  • Hi,

    I'm facing a strange issue (I'm pretty sure that I'm doing something wrong but I cannot understand what and I couldn't find an answer in any scirra's manual page or tutorial).

    I created some images from a 3D model I did: it's a starfighter with an increasing angle of 10 for each image.

    I'd like to animate it while turning left or right but even if the default animation (static sprite) has the correct color, the others are whiter than the original sprite.

    What is the problem?

    Am I doing something wrong whit some transition effect or with blending (but where are their set up for animations?)

    This is an example:

    http://www.sendspace.com/file/9vlv72

    Thanks in advance to everyone!

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • It has something to do with your original files. It gets fixed if you alter images in C2 or export and import them back.

  • Kastas first of all, thanks! <img src="smileys/smiley41.gif" border="0" align="middle" />

    Strange thing.. While imported as a stand alone sprite, they're correctly "dark".

    For this reason I supposed that the issue was in animating them.

    I'll check the export settings for 3DS Max.

    Thank you again

  • Next time , ask for help in the how do I section !

  • Ok, my fault.. <img src="smileys/smiley18.gif" border="0" align="middle" />

    The criteria was: "I want help -> I write in 'help wanted'" <img src="smileys/smiley1.gif" border="0" align="middle" />

    For the same reason I think I have to move another post of mine..

    Thanks

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)