Remote Preview : Loading Scripts...(100%) and frozen

  • Hello,

    I used to be able to do remote preview on my android phone.

    Today I tried and my phone gets stuck on the Construct3 loading screen displaying: Loading Scripts...(100%)

    Then nothing happens, even after 10minutes.

    I tried with a few different project, same results.

    Chrome app is up to date on my phone.

    On the desktop side it says:

    Client connected: Chrome 66 ? Android 6.0, waiting for runtime stats...

    Suggestions?

    Thanks!

    JMF

  • Hello,

    I used to be able to do remote preview on my android phone.

    Today I tried and my phone gets stuck on the Construct3 loading screen displaying: Loading Scripts...(100%)

    Then nothing happens, even after 10minutes.

    I tried with a few different project, same results.

    Chrome app is up to date on my phone.

    On the desktop side it says:

    Client connected: Chrome 66 ? Android 6.0, waiting for runtime stats...

    Suggestions?

    Thanks!

    JMF

    The same started to happen to me today across all devices including both pc and mac computers, with any project .

  • If you're using r101+, it's probably this.

  • Occasionally happens on my iPhone. Empty your safari browser cache on your phone and try it again - usually sorts it.

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • Occasionally happens on my iPhone. Empty your safari browser cache on your phone and try it again - usually sorts it.

    Thanks. But a) I don't use Safari and b) the solution is above, posted by Ashley!

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)