When I Join A Remote Session All It Says Is 'Joined session.'

  • I was joining a remote session on my iPhone 6s and all it said was Joined Session and the disconnected after about a minute. I've tried safari and chrome both do the same thing. Please Help

  • I'd suggest you create a super simple project with 1 sprite and see if that works.

    If it does, do you have large files? Are you on your home/office network? (I don't have a lot of luck remote testing on networks in places like coffee shops)

    Then I remove plugins one by one until it works.

  • I'd suggest you create a super simple project with 1 sprite and see if that works.

    If it does, do you have large files? Are you on your home/office network? (I don't have a lot of luck remote testing on networks in places like coffee shops)

    Then I remove plugins one by one until it works.

    Can you share which plugins eventually was the culprit for you?

    I'm having the same issue for awhile now. I remembered being able to remote preview 1-2 months back but out of nowhere the feature suddenly stopped working for me.

    I also tried opening the older script from before when I was still able to remote preview but still not working. Tried using the latest Beta version or different browsers doesn't seem to do the trick as well.

    TIA!

  • I'd suggest you create a super simple project with 1 sprite and see if that works.

    If it does, do you have large files? Are you on your home/office network? (I don't have a lot of luck remote testing on networks in places like coffee shops)

    Then I remove plugins one by one until it works.

    Thanks,

    Unfortunately it still doesn’t work

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • Gellowg

    It seems like there are some problems Remote Previewing to ios many people reported including myself this is the last thread

    https://www.construct.net/en/forum/construct-3/general-discussion-7/blank-project-wont-remote-prev-141395#forumPost963996

    Also, there is a Request to include the "C2 Preview" on C3 if you interested to Vote is here

    https://construct3.ideas.aha.io/ideas/C3-I-618

  • maybe the TURN server is down

  • I'll add that I'm also having this issue. Happens on iPhone 7+ for me (tried both Safari and Chrome) on the latest C3 stable release. Remote preview to my PC works fine (Chrome). I've used remote preview on a regular basis for the past couple months and haven't had an issue until now. Only recent change I can think of is updating to iOS 12.1.4 in the last few days.

    I don't see the issue posted on git so I'll throw it up there.

  • it'S a NAT issue not ios

  • There was an issue with the TURN server that iOS devices have to use. It should now be fixed and working again. Apologies for the inconvenience.

Jump to:
Order by:
Duplicate Topics
Posts
Views
Last Post
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)