[r91] startup bug

  • =============================================

    Check failure! This is probably a bug:

    ACE table: Expression ID duplicated in ACE table

    Condition: exp_ids.find(id) == exp_ids.end()

    File: c:\c2\source\exporters\html5\..\..\common\ERAHelpers.h

    Line: 229

    Function: void __cdecl era::ACETable::AddExpression(int,int,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,const class std::basic_string<wchar_t,struct std::char_traits<wchar_t>,class std::allocator<wchar_t> > &,void (__cdecl *)(const class era::StaticResult **,int,class era::StaticEvaluation *))

    Build: release 91 (64-bit) checked

    Component: HTML5 exporter

    (Last Win32 error: 0)

    =============================================

    I get this when I startup Construct 2.

    I'm on Win7 64-bit.

    The startupscreen wont appear if I press retry or ignore. But it seems to work fine to open projects and preview them.

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • Perhaps the problem is in a third party plugin? A fresh install works OK here.

  • Ashley Yes, you're correct. Must have been a quick "fix" I did on a plugin right before updating. It's working fine now.

    Sorry for the quick bugreporting. Thread can propbably be closed/deleted.

  • That's ok, best to check out all issues! Closing this one.

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)