[r203] Audio Seeking bug

  • Hello Ashley, hope you are well.

    Problem Description

    When you use the "Seek to" action, that particular tag will no longer be detected when using the "Is tag playing?" condition.

    Attach a Capx

    https://dl.dropboxusercontent.com/u/776 ... ekBug.capx

    Description of Capx

    This demonstrates that "Is tag playing?" works, but only if you DO NOT use seek. It also shows there is no workarounds such as using "Wait" for any period of time, using "Seek to" always makes the "Is tag playing?" condition fail.

    Steps to Reproduce Bug

    • 1. Run the project
    • 2. Click the "Play Sound" button. Notice the text changes to "PLAYING". Wait for the sound to end.
    • 3. Click the "Play sound and seek half way instantly" button. Notice the text does NOT change to "PLAYING". Wait for the sound to end aswell.
    • 4. Click the "Play sound, wait, then seek" button. Again, notice the text does NOT change to "PLAYING".

    Observed Result

    The text doesn't change when using the "Seek to" buttons.

    Expected Result

    The text should always be displaying "PLAYING" whilst the sound is audible, even after seeking.

    Affected Browsers

    • Chrome: (YES)
    • Internet Explorer: (NO)

    Operating System and Service Pack

    Windows 7 64-bit

    Construct 2 Version ID

    r203

  • Bump. I had events in my game that used to work, but then it sort of just "happened" to randomly stop working.

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • Thanks, should be fixed in the next build.

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)