Fullscreen Text Bug

  • I don't get why my text objects are disappearing wen I set a key to enable browser plugin full screen.

    I have no clue why this happens can someone help full screen is a must in my game.

    here is a small 4kb example test

    of my issue it doesn't matter about "MY" capx it's a general problem for sure

    NOT ME this time lol

    http://dl.dropbox.com/u/65622728/Text%20Test.capx

    EDIT

    if you export it also you will notice it doesn't even WORK

    -EDIT-

    above is from my post in 'How Do I' Forum, I moved it to this forum upon discovering it is a MAJOR issue.

  • That's really weird, neither Firefox nor Chrome show text in fullscreen mode. It may be a browser bug or some weird security thing by design, I'm not sure, will investigate.

  • U mean when u press f1 the "test f1 fullscreen" will disappear?

  • i pressed the f1 key in firefox and it works fine nothing disappear.

  • i pressed the f1 key in firefox and it works fine nothing disappear.

    hmmm what Ver. of Firefox are you using.

    I know mine is the current Stable release auto updates, and what ver. of Construct 2.

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • HEY Ashley, I have been playing around a little with my example. and when I turn of WebGL. It appears to function properly. I'm guessing that's why it worked for Mina, must have it off default of older ver. I don't know.

    I do know it doesn't work with WebGL on but it's kinda needed isn't it?

    -EDIT-

    Regardless even if you export with WebGL OFF it still is nonfunctional outside Construct 2 Preview mode.

  • Erndog2k

    First of all if u want me or Ashley to receive ur msgs u need to write mina or Ashley first.

    O.K now let's return to ur problem, I'm using:

    1. Firefox 12.0 beta version

    2. Construct 2 r84 64bit

    3. WebGL is ON

  • mina

    My bad Mina so if I put infront of name it sends u msg?

    hmm it must be a browser error then since you have the beta I stick with Stables' only.

  • This is a bug which only affects WebGL mode. I'm working on a fix for the next build.

  • This is a bug which only affects WebGL mode. I'm working on a fix for the next build.

    But if you export with WebGL off and use current stable Firefox it wont even initialize. I tried Stable release of Chrome n Firefox same result. For now even with it off. Unless it's WebGL in the Browser causing the error?

    I look forward to your fix, Thx alot for your concern in this matter.

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)