Export Bug when uploading -> no images

  • Hi there this my first post and I guess a bug.

    I'm using release 84/85 (it's same problem for both releases).

    Running on windows vista 64 bit.

    The problem :

    After exporting the project and uploading it, there are no graphics.

    Only thing I see instead is same image for all graphics, that shows

    something like a broken image. Same thing for the sound.

    So I guess all media couldn't be found too.

    The functional part of the game works.

    If I do the export again on a 32-bit windows xp system and upload it

    everything works fine.

    A bug I guess.

  • Please link us to your exported game so we can check it out ourselves. It sounds like you just forgot to upload your images and media folders though.

  • Ok this is the export 64 bit windows vista (not working) :

    http:/www.burnburnburn.square7.ch/myalfaxx/

    and this is the build with 32-bit windows xp (working):

    http:/www.burnburnburn.square7.ch/myalfaV3/

    all pictures are in the folder where they belong to.

    If you want the .capx file send me a PM. I don't want to publish

    everything here since it is my private project for work.

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • It looks like a bug with the minifier. Can you try unticking 'minify script' and see if it works then?

    Edit: it does actually look like a problem with your server. Try visiting one of the images directly:

    http://www.burnburnburn.square7.ch/myalfaxx/images/sprite9-default-006.png

    Comes up as a broken image.

  • I solved it <img src="smileys/smiley9.gif" border="0" align="middle" />... and it wasn't construct causing that problem.

    The problem was FileZilla. I simply switched the transfered data type

    from ASCII to automatic.

    That's all.

    Thanks for your help, I would have wasted hours with finding that

    problem.    <img src="smileys/smiley31.gif" border="0" align="middle" />

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)