0 Favourites

[help] video not playing after exporting with intel xdk

  • so, I have a project that uses a video object, when I tested in construct 2 (in chrome) the video plays without a problem, but after I export it with cordova and built it with intel XDK then the video doesn't play (all the sounds play without problem, only the video)

    when first exporting in C2, I didn't check the "uses media" permissions checkbox (which I think is the reason). But in the second time compiling, I checked the "uses media" checkbox but the video still doesn't play.

    does anyone know what's wrong? is there anything I should do in the intel XDK tool? any help is appreciated.

    btw, here's the code of my video

    Mouse On left button clicked on instructions   |    Audio Stop all
    -or-                                           |    Video Set position to (0, 0)
    Touch On Touch instructions                    |    Video Play
    [/code:2ddp8v21]
    
    the Audio Stop all action worked because the BGM stopped, but the strange thing is the video doesn't play
    
    oh yeah, the filename for the video file is correct but I only have the WebM source, I left the OGG Theora and H.264 sources empty. Is that the cause?
  • Construct 3

    Buy Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Buy Now Construct 3 users don't see these ads
Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)
Similar Topics Posts Views Last Post
Unread sticky
1,586 437,359
matriax's avatar
matriax
Unread hot topic
1,257 133,582
vampire6's avatar
vampire6
Unread sticky
763 305,725
asikanddestroy's avatar
asikanddestroy