Bugs to fix FAST

This forum is currently in read-only mode.
  • Agh! Still unable to get info from objects in .82! I think that's probably the bug that needs fixing most at this point. <img src="{SMILIES_PATH}/icon_sad.gif" alt=":(" title="Sad" />

  • Not happening for me... Probably is your video card.

    So, am I just supposed to accept that and move on? I had a friend try it as well with a different video card (newer geforce) and he gets a black screen too.

    Just asking for any suggestions is all.

  • New drivers? Updating my drivers fixed some issues I had during the beta.

  • New drivers? Updating my drivers fixed some issues I had during the beta.

    I've tried 13 different drivers, and 3 different installations of DirectX9.

    Yes, 13.

  • Ashley, my problem-solver <img src="{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif" alt=":)" title="Smile" />, I sent you an email with some problems with RTS movement. All is explained in the email.

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • I found my 3DBox problem.

    I get the black screen on 75hz display mode, but NOT on anything lower. Works fine on 60hz, for example.

  • Arima: you can get info from objects in this version, you just have to rely on intellisense at the moment. For example Sprite.X works correctly. It's just the object panel is currently missing, which is a cosmetic problem. Unless you still have a problem with expressions, this is an omission, not a bug.

    Jeswen: these things do seem to be video card dependant. I will try and solve it, what video card do you have?

  • Well, as I mentioned above, it seems to be only an issue with the display mode. The object works fine on 60hz or lower.

    My card is a GeForce 7800GTX.

  • It seems that there is a problem with using private variables in an expression. Is anyone else experiencing this?

  • Works fine for me. The ghost shooter template uses lots of private variables in expressions. What exactly is going wrong? Could you send a .cap to demonstrate?

  • Never mind, I was using "pr" instead of 'pr'. But I have found another problem <img src="{SMILIES_PATH}/icon_lol.gif" alt=":lol:" title="Laughing" /> . I can't copy and paste events in the events editor using Ctrl+C. Maybe it's just some other hot key?

  • This is a known bug we're hoping to fix soon.

  • Jeswen, does the 3D Driving demo on the Demos page work for you? It uses 3D boxes.

  • Jeswen, does the 3D Driving demo on the Demos page work for you? It uses 3D boxes.

    Yes, it runs fine <img src="{SMILIES_PATH}/icon_smile.gif" alt=":)" title="Smile" />

    I still have the issue in the actual program though. The layout goes black until I change my refresh rate, then it works.

  • As far as I can tell, the black screen goes away as soon as you change any video setting. Resolution, Color Depth, Refresh rate all remove the 'black screen' (Even if you change them back immediately). However (in my case), when doing this the 3D boxes that were placed are only shown as a grey square, and aren't rendered properly in the editor.

    I must note, however, that this is only within the editor. If I run the game even when the editor has the black screen, the 3D boxes will appear correctly.

    Note: My video card is an Nvidia 8800 GTX. Latest drivers.

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)