Playing webm video on NWJS 0.30 consistently causes pcs to crash

  • > I use ogv files in my project and it also happens.

    Ok that's nothing then. Weird thing is that I couldn't reproduce or at least notice this when using shorter WebM files. Perhaps the issue only occurs at a certain file size or video length.

    I'll keep looking for more convenient workarounds while the issue is still active.

    Headbang Games Could you do me a favor again and try to reproduce this issue with an exported project using Construct 2 r256 or earlier? I have the Steam version (no downgrade possible) and can't export with NWjs in the free non-Steam version.

    I don't think it's file size related, I have a 6 seconds 7mb video file that causes the same issue.

    I also don't think it's a C2 issue, since on previous versions of NWjs it works fine.

    I tried r256 and r253 (both before video autoplay fixes), still happens on both of them.

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • > > I use ogv files in my project and it also happens.

    > Ok that's nothing then. Weird thing is that I couldn't reproduce or at least notice this when using shorter WebM files. Perhaps the issue only occurs at a certain file size or video length.

    >

    > I'll keep looking for more convenient workarounds while the issue is still active.

    >

    > Headbang Games Could you do me a favor again and try to reproduce this issue with an exported project using Construct 2 r256 or earlier? I have the Steam version (no downgrade possible) and can't export with NWjs in the free non-Steam version.

    I don't think it's file size related, I have a 6 seconds 7mb video file that causes the same issue.

    I also don't think it's a C2 issue, since on previous versions of NWjs it works fine.

    I tried r256 and r253 (both before video autoplay fixes), still happens on both of them.

    Thanks, just want to make 100% sure this isn't somehow caused by C2.

  • The issue seems to have fixed itself in NW.js (0.32.0+). If someone experiences this in more recent versions after that, please leave a comment in the Github Issue and I will reopen it.

    ~ Bug report can be closed.

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)