197 Construct 2 error report(from construct 2)

  • Problem Description

    ---------------------------

    Construct 2 Check failure

    ---------------------------

    Check failure! This is probably a bug:

    Project still marked as changed after save

    Condition: autosave || !project->IsChanged()

    File: Construct2.cpp

    Line: 2238

    Function: bool __cdecl CConstruct2App::SaveProject(class Project *,bool,bool)

    Build: release 197 (64-bit) checked

    Component: Construct 2 IDE

    (Last Win32 error: 0)

    You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.

    ---------------------------

    Abort Retry Ignore

    ---------------------------

    Attach a Capx

    ____ Upload a Capx to this post ____

    Description of Capx

    password organizer

    Steps to Reproduce Bug

    ctrl s save

    Observed Result

    Error message above

    Expected Result

    no error message

    Affected Browsers

    none

    Operating System and Service Pack

    up to date surface pro 3

    Construct 2 Version ID

    release 197(64 bit/Steam)checked

  • Quote from Ashley:

    [quote:18f7i328]Posting only an error message in a bug report is a bit like taking a photo of the outside of your car and sending it to a mechanic asking if there's anything they can do to fix your car!

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • Closing, please follow the bug report guidelines otherwise there is nothing we can do.

  • The message said the problem was with the autosave or bqckup file. So I tried to upload that. It seems you only accept capx files. I know that now.

    The bug didn't really effect my workflow. I was wrote the email more as a report to you or to acknowledge the existence of the bug in case others reported it.

    Apparently it did since I read a message about it on the Steam message boards.

    I have to learn this message system. I made a draft of my first post but couldn't find it to post it so I had to write the message over again.

    cheers-

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)