0 Favourites

Or block sub-event

  • I'm not sure if this is a bug or I'm just failing to understand the logic behind it.

    When I'm using the or block, after clicking the sprite, its size decreases by 10 pixels, but after the wait action it does not increase back to its original size

    <img src="http://i297.photobucket.com/albums/mm206/KillerFromCro/notworking.jpg" border="0">

    Using two different sub-events makes it work normally.

    <img src="http://i297.photobucket.com/albums/mm206/KillerFromCro/working.jpg" border="0">

    EDIT: tested by mouse click

    CAPX

  • Construct 3

    Buy Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Buy Now Construct 3 users don't see these ads
  • BUMP. I say it's a bug! Nothing works after the 'wait', not even for other objects. My first thought was that it was some quirk in picking objects, but I guess not.

    On top of that, try making a sub-event under the 'or' block that's always true (like 'every tick') and then moving all your actions into that. Technically, shouldn't this logic be equivalent to how it was previously? Except it's not. The object goes back to it's normal size. Can't think of how it could be a logic error. Must be a bug.

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)
Similar Topics Posts Views Last Post
Topic
24 1,823
Ashley's avatar
Ashley Construct Team Founder
Topic
23 1,255
UncleJey's avatar
UncleJey
Unread hot topic
34 3,116
Cassianno's avatar
Cassianno