0 Favourites

C2 210 Videoplayback - No image Android Chrome

  • Problem Description

    Problem of video playback in different browsers. Chrome for Android: no image. Tested with 3 different mobile phones including the latest version of android.

    Chrome Cannery for Windows 8: Videoplayback lags. Sound is fine

    Attach a Capx

    https://drive.kyberon.net/index.php/s/mI4csAIgcJc3h67 password: bugdemo

    Description of Capx

    Its just a video element which should play a predefined video after touching the "play" button. Files for mp4, ogv and webm included.

    Steps to Reproduce Bug

    • Open Capx and start it
    • Hit the play button (in different browsers)

    Observed Result

    Chrome Cannery for windows 8: Video sound ok, images very laggy (1 a second)

    Android with Chrome: Sound fine, no image at all

    Expected Result

    Video should play fine on all devices.

    Affected Browsers

    • Chrome: No
    • Chrome Cannery: Yes
    • Chrome on android: Yes
    • FireFox: No
    • Internet Explorer: No

    Operating System and Service Pack

    Windows 8 latest

    Android latest stable release

    Construct 2 Version ID

    209 and 210

  • Construct 3

    Buy Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Buy Now Construct 3 users don't see these ads
  • Small Update on this one: when i request the files directly in the browser the playback of both webm and mp4 is no problem at all, everything works as intended. So this might be related to the video object? i will continue looking for a solution, but this is my first project for a client and the first that potentially can earn me some money with construct i would be very thankfull for any help on this issue.

    kind regards

    Patrick

  • Hi j0schi,

    got the same bug recently. No Video Playback on Android and iOS. Lets hope there is some fixes coming soon, need that feature for a new Idea I had.

    Best,

    Nom

  • Just updated the download link, so it works again.

    https://drive.kyberon.net/index.php/s/mI4csAIgcJc3h67 password: bugdemo

    I want to extend the bug report. At the time I tested it the video also was lagging in chrome canary. This bug made it into release. So video is completely broken even for normal PC`s

    Ashley I would like to kindly ask you to take a look at this. Currently I have my first ever paying client who needs this feature and i would finally get the chance to earn some money from construct. But with those bugs I can’t accept the project <img src="{SMILIES_PATH}/icon_e_sad.gif" alt=":(" title="Sad">

    Kind Regards

    Patrick

  • any news about this j0shi? I have the same issue...

  • Can't reproduce here, at least using preview-over-Wifi. The latest Chrome for Android on a Moto X with Android 5.1 plays it fine, as does an iPhone 4S.

  • Hi Ashley, thanks for the feedback, you are right it works now for Android! but as i mentioned in the post before Chrome for windows doen not work anymore

    Android 5 Latest Chrome on Z1 works fine

    Windows 8.1

    Chrome Version 44.0.2403.130 m AND Version 46.0.2475.0 canary (64-bit)

    Sound fine, Video round about 1 FPS

    Kind regards

    Patrick

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)