spriter and construct 2 animation problem

  • Problem Description

    I created 3 animation on an entity on spriter but one of the animation doesn't work. I created another entity with 3 animation and in this one, all the animation works. so you will say to me to recreate a new project but if the problem comes again? I will reworks all my project again...

    the problem is not comming from construct 2 and this topic should have a place here I know but this is getting me sick since 2 days for a stupid things that should works... I know that there are here people who use it and maybe had the same problem I have.

    Attach a Capx

    there's no need a capx, I just have a spriter project with 1 entity and 3 animation that 2 of them works on a new construct 2 project AND another entity with 3 animations and 3 of them works on a new construct 2 project...

    Steps to Reproduce Bug

    • get sick
    • get sick again
    • throw your keyboard on the wall

    Operating System and Service Pack

    windows 10

    Construct 2 Version ID

    R221

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • Closing, please follow the bug report guidelines or there is nothing we can do. If the problem originates in the Spriter plugin, you should report it to Brashmonkey instead, since they develop that plugin.

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)