0 Favourites

Construct 3 Full release crash

  • Hello all,

    I have a very nasty problem which result in not opening Construct 3 and a crash. Restarting does not help.

    I also get a red box which tells me that there was an error. Below you find the error information (between the "#############################" lines) :

    ###########################################################

    Error report information

    Type: unhandled rejection

    Reason: QuotaExceededError:

    Construct 3 version: r26

    URL:

    Date: Mon May 15 2017 19:18:00 GMT+0200 (Romance Daylight Time)

    Uptime: 2.9 s

    Platform information

    Browser: Chrome

    Browser version: 58.0.3029.110

    Browser engine: Blink

    Browser architecture: 64-bit

    Context: browser

    Operating system: Windows

    Operating system version: 7

    Operating system architecture: 64-bit

    Device type: desktop

    Device pixel ratio: 1

    Logical CPU cores: 2

    User agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/58.0.3029.110 Safari/537.36

    WebGL information

    Version string: WebGL 1.0 (OpenGL ES 2.0 Chromium)

    Numeric version: 1

    Supports NPOT textures: partial

    Vendor: Google Inc.

    Renderer: ANGLE (Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family Direct3D9Ex vs_3_0 ps_3_0)

    Major performance caveat: no

    Maximum texture size: 4096

    Point size range: 1 to 256

    Extensions: ANGLE_instanced_arrays, EXT_blend_minmax, EXT_frag_depth, EXT_shader_texture_lod, EXT_texture_filter_anisotropic, WEBKIT_EXT_texture_filter_anisotropic, OES_element_index_uint, OES_standard_derivatives, OES_texture_float, OES_texture_half_float, OES_texture_half_float_linear, OES_vertex_array_object, WEBGL_compressed_texture_s3tc, WEBKIT_WEBGL_compressed_texture_s3tc, WEBGL_debug_renderer_info, WEBGL_debug_shaders, WEBGL_depth_texture, WEBKIT_WEBGL_depth_texture, WEBGL_lose_context, WEBKIT_WEBGL_lose_context

    ################################################################

    I am using Windows 7 on a Fujitsu Siemens Esprimo Mobile D9015 which is from January 2009.

    Yesterday Construct 3 worked without any problem.

    Can you tell me what is wrong and how I can open the full Construct 3?

    Thank you very much for helping me, which is very much appreciated.

    Wish you all the best.

    Chris

  • You need to report it here:

  • Thank you Blackhornet for your link.

    On this moment I am using r27 which works normal again. However it is still the free very limited edition.

    I had hoped that I also could enjoy the full version but it is fine using the free edition.

    Chris

  • Construct 3

    Buy Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Buy Now Construct 3 users don't see these ads
  • Thank you Blackhornet for your link.

    On this moment I am using r27 which works normal again. However it is still the free very limited edition.

    I had hoped that I also could enjoy the full version but it is fine using the free edition.

    Chris

    Ashley has an answer here that looks like it's for the same error.

  • Hello Zenox98,

    It is working now as expected, even in the full version.

    I did not change anything. I do not know what went wrong.

    Thank you very much.

    Chris

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)