updating animations, first frame never updates

  • Problem Description

    I have a sprite which has 5 animations.

    when I copy over the files inside each separate folder for each animation - and return to Construct and open said sprite in the sprite editor, all the frames have been updated (interestingly I don't need to select "reload files from disk" for the updates to happen) the bug is this: all the frames of each animation have been updated except for the very first frame in the first animation (just for info, this animation is only one frame).

    So there is no point attaching a capx, or filling out the rest of the form. Just try it with any sprite.

    The fact that all the animations are split over multiple folders makes updating sprites so time wasting and tedious I believe it to be a very serious issue. Updating assets must be improved before any new features are added!

    Attach a Capx

    ____ Upload a Capx to this post ____

    Description of Capx

    ____ Concise description of what this CapX does ____

    Steps to Reproduce Bug

    • Step 1
    • Step 2
    • Step 3 etc.

    Observed Result

    ____ What happens? ____

    Expected Result

    ____ What do you expect to happen? ____

    Affected Browsers

    • Chrome: (YES/NO)
    • FireFox: (YES/NO)
    • Internet Explorer: (YES/NO)

    Operating System and Service Pack

    ____ Your operating system and service pack ____

    Construct 2 Version ID

    ____ Exact version ID of Construct 2 you're using ____

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • Closing, please provide a .capx, the exact images you're using, and the exact sequence of steps to follow, otherwise we cannot reproduce what you're doing.

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)