0 Favourites

r80 on new blank sub-event

  • 1st new event didnt make it crash

    made two new blank events and crashes, on existing capx

    edit: just tried with new capx, making two blank subevents makes it crash

    ---------------------------

    Construct 2 Check failure

    ---------------------------

    Check failure! This is probably a bug:

    Getting event sequence number from event without one assigned

    Condition: sequence_number != 0

    File: Projects\Event.cpp

    Line: 30

    Function: unsigned int __cdecl Event::GetEventSequenceNumber(void) const

    Build: release 80 (64-bit) checked

    Component: Construct 2 IDE

    (Last Win32 error: 0)

    You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.

    ---------------------------

    Abort   Retry   Ignore   

    ---------------------------

  • Ditto!

  • Yeah it seems to crash on me too (a lot lol <img src="smileys/smiley1.gif" border="0" align="middle" />), when adding sub-events (blank or not), Groups etc. Waiting for the OP reported crash fix, then if it still crashes I will do proper repro and reporting.

  • Just got this 5 times in 10 minutes. Saving after every event or action addition or change, I notice that sometimes it crashes when I do something (like Add Group), then I restart and try the same thing again, and it doesn't crash. Sometimes it crashes twice or three times, and then the next time it doesn't (though don't seem to do anything relevant differently, i.e. I just open C2 again, reload the project and add the event again).

    ---------------------------

    Construct 2 Check failure

    ---------------------------

    Check failure! This is probably a bug:

    Getting event sequence number from event without one assigned

    Condition: sequence_number != 0

    File: Projects\Event.cpp

    Line: 30

    Function: unsigned int __cdecl Event::GetEventSequenceNumber(void) const

    Build: release 80 (64-bit) checked

    Component: Construct 2 IDE

    (Last Win32 error: 0)

    You are using a 'checked' release of Construct 2, intended for testing, which causes certain errors to be reported this way. Hit Ctrl+C to copy this messagebox - it's useful information for the developers, so please include it with any bug reports! Click 'Abort' to quit (unsaved data will be lost!),'Retry' to turn off messages for this session and continue, or 'Ignore' to continue normally.

    ---------------------------

    Abort   Retry   Ignore   

    ---------------------------

  • Construct 3

    Buy Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Buy Now Construct 3 users don't see these ads
  • is fixed in the new release 80.2

  • Yeah, can you check it's fixed in 80.2?

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)