Bug with setting an animation to a bullet object

  • Link to .capx file (required!):

    IM NOT ALLOWED TO POST LINKS ??

    Steps to reproduce:

    1. Left click anywhere to fire an arrow

    2. Right click anywhere to move, and let the character reach its final position

    3. Left click anywhere to fire an arrow

    Observed result:

    Character fires the first arrow, then moves and stops as expected, but nothing happens with the second left click.

    Expected result:

    Character fires the first arrow, then moves and stops, then fires a second arrow as expected.

    Browsers affected:

    Chrome: yes

    Firefox: yes

    Internet Explorer: yes

    Operating system & service pack:

    Windows 8.1

    Construct 2 version:

    Release 152

    Additional Comments:

    After a lot of research I can describe the bug as follow: animation "Shoot" doesn't start when the animation "Default" is set, and the Player's bullet speed is set to 0.

    BUT, it does start if any of those two conditions isn't true:

    -if the previous animation is not "Default", or

    -if the bullet speed is not 0.

    I cleaned all the irrelevant events and objects to show only the essential to show the bug.

  • Try Construct 3

    Develop games in your browser. Powerful, performant & highly capable.

    Try Now Construct 3 users don't see these ads
  • You need to post your capx. Just type in the URL without the http part and it should let you post it.

  • As Burvey says please provide a .capx link, without the http or www part if necessary so our spam filter doesn't block it. Closing until then.

Jump to:
Active Users
There are 1 visitors browsing this topic (0 users and 1 guests)